Παρασκευή 23 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Νομού Ημαθίας - Πέλλας, όπου υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ψηφισάντων από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Οι εργαζόμενοι, εκφράζοντας τη θέλησή τους για μαζικοποίηση του συνδικάτου, για ακόμα πιο μαζικούς και δυναμικούς αγώνες, το ενίσχυσαν με την ψήφο τους μέσα και έξω από τα μεγάλα εργοστάσια των δύο νομών, σε διαλογητήρια, αλλά και σε πόλεις και χωριά, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους απέναντι στο Συνδικάτο και τη δράση του όλο το προηγούμενο διάστημα, μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των συναδέλφων του κλάδου, αλλά και τις αγωνίες τους για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, σε κλίμα τρομοκρατίας από την εργοδοσία και τους μηχανισμούς της, οι εργαζόμενοι έδωσαν μήνυμα αγνοώντας σε πολλές περιπτώσεις την τρομοκρατία.

Το θετικό αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών δίνει δύναμη για ακόμα πιο μαζικούς αγώνες, με καλύτερους όρους, απέναντι στην αντεργατική επίθεση της εργοδοσίας και των κυβερνήσεών τους, αναφέρουν συνδικαλιστές του Συνδικάτου.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org