Πέμπτη 22 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 9 π.μ. ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το τελωνείο στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Παιανίας - Γλυκών Νερών καλεί σε συζήτηση στην πλατεία Φούρεσι με θέμα «Συμπεράσματα από τους αγώνες ενάντια στις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα. Οργάνωση της αντεπίθεσης με δυνατό ΚΚΕ, για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

Με το ίδιο θέμα, την Κυριακή 25 Ιούλη στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Λαυρεωτικής καλεί σε συζήτηση στο Λαύριο, στην παλιά Ρεμίζα. Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Πέμπτη στις 8 μ.μ., στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, εκδήλωση - συζήτηση της ΤΟ Κατασκευών και της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα «Εργάσιμος χρόνος, μια πάλη επίκαιρη όσο ποτέ». Θα μιλήσει ο Κώστας Ιωσηφίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Σε Ηπειρο - Κέρκυρα - Λευκάδα

Σήμερα Πέμπτη στις 8.30 μ.μ., εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η καπιταλιστική ανάπτυξη είναι αντίθετη με τις ανάγκες του λαού», στο θεατράκι Παραμυθιάς, με ομιλήτρια την Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος του ΓΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Στην Αχαΐα

Συσκέψεις με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό»:

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ. από τις ΚΟ Υγείας στο Αίθριο του Παμμικρασιατικού Συλλόγου (Φωκαίας 26), με ομιλητή τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Επίσης στις 7 μ.μ. από την ΚΟΒ Ρίου στο καφενείο του Αγίου Βασιλείου, με ομιλήτρια την Κατερίνα Σίμου, μέλος του ΤΓ Αχαΐας.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους εκτελεσμένους της περιόδου 1941 - 1949 θα πραγματοποιήσουν οι ΚΟΒ Αιγιαλείας το Σάββατο 24 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στα Κουνινά Αιγίου. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Με το κάλεσμα του ΚΚΕ στους αυτοαπασχολούμενους

Οι Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής πραγματοποιούν αυτές τις μέρες περιοδείες και εξορμήσεις σε αυτοαπασχολούμενους με το 4σέλιδο φυλλάδιο του Κόμματος. Σήμερα Πέμπτη θα βρεθούν σε καταστήματα και εμπορικούς δρόμους ως εξής:

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στα καταστήματα του κεντρικού Μενιδίου (Δεκελείας και Πάρνηθος - μέχρι Αγ. Τριάδος), με επικεφαλής τον Γιώργο Ψαραδέλλη, μέλος του ΤΓ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στον εμπορικό δρόμο της Νίκαιας, στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, θα περιοδεύσει η Κάτια Κρόκου, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ, και στον Ρέντη θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Τζαφάλιας, μέλος του ΤΓ Πειραιά. Την ίδια ώρα στο Κερατσίνι, στην Παύλου Φύσσα, θα περιοδεύσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά προχωρά σε περιοδεία στην οδό Σωτήρος και στο Πασαλιμάνι, και την ίδια ώρα η ΚΟΒ Σαλαμίνας θα κάνει εξόρμηση στα Αμπελάκια.

-- Στις 7 μ.μ. περιοδεία στα μαγαζιά στην Αγίου Νικολάου, στο Ιλιον, με επικεφαλής τον Χρήστο Κούκο, δημοτικό σύμβουλο Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Την ίδια ώρα θα γίνει περιοδεία στο εμπορικό κέντρο Αγίων Αναργύρων με επικεφαλής την Γιώτα Παπαλουκά, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org