Τρίτη 29 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στην τελική ευθεία για το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ

Μεγάλο νεανικό ραντεβού στις 9 - 11 Ιούλη, στη Μυτιλήνη

«Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ - κυβερνήσεις - καπιταλισμός! Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!»: Με αυτό το σύνθημα το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ ετοιμάζει το ταξίδι του στις 9 - 11 Ιούλη στη Μυτιλήνη.

Η κατασκήνωση του Διημέρου θα είναι δίπλα στην πόλη, στο Αλσος Τσαμάκια, και θα στείλει μήνυμα «οργανωμένης απειθαρχίας» στα σχέδια κυβέρνησης και ιμπεριαλιστών, στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Το Διήμερο θα κορυφωθεί το Σάββατο 10 Ιούλη με μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο κέντρο της Μυτιλήνης, στην πλατεία Σαπφούς.

Παράλληλα, θα ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, από την Πέμπτη 8 Ιούλη έως και το Σάββατο, με συναυλίες και λαϊκά γλέντια, θεατρικό απόσπασμα από έργο για την ανταρτομάνα της Αγιάσου, αφιερώματα σε ανέκδοτα και μη τραγούδια της δεκαετίας του '40 και στους κομμουνιστές ποιητές Ναζίμ Χικμέτ και Γιάννη Ρίτσο, ταξίδι στις μουσικές του Αιγαίου κ.ά.

Επίσης, θα λειτουργήσει και παιδική κατασκήνωση με δικό της πρόγραμμα, που περιλαμβάνει δράσεις ευαισθητοποίησης για το Προσφυγικό, αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψεις στον Μανταμάδο, το μουσείο Terriade και στο μουσείο του Θεόφιλου, θεατρική παράσταση, παιχνίδια, παιδικά πάρτι κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στις κατά τόπους Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ