Σάββατο 26 Ιούνη 2021 - Κυριακή 27 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πεζοπορία στα αντάρτικα μονοπάτια του Ελικώνα

Η Επιτροπή Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ και το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνουν πεζοπορία στα αντάρτικα μονοπάτια του Ελικώνα την επόμενη Κυριακή 4 Ιούλη. Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων πρωτοβουλιών που έγιναν στην περιοχή του Παρνασσού και της Πάρνηθας. Με έναν διαφορετικό τρόπο, αυτόν της μαζικής ομαδικής άσκησης, η πεζοπορία αυτή έχει στόχο να αναδείξει άλλη μία ηρωική σελίδα της Ιστορίας του επαναστατικού κινήματος στη χώρα μας και παράλληλα τη συλλογική και οργανωμένη διεκδίκηση της προστασίας του περιβάλλοντος, της ελεύθερης πρόσβασης σε βουνά και ακτές.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το χωριό Αγία Αννα Βοιωτίας, σε υψόμετρο 700 μ., και θα ακολουθήσει μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή της Παλιοβούνας, σε υψόμετρο 1.748 μ.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φοράνε ελαφρύ άρβυλο ή αθλητικά παπούτσια (με ενισχυμένο πέλμα), μακρύ ελαφρύ παντελόνι ή φόρμα, μακρυμάνικο πουκάμισο ή ελαφριά μακρυμάνικη μπλούζα και καπέλο. Να έχουν μαζί τους αδιάβροχο, αντηλιακό, παγούρι με νερό (1 ή 1,5 λίτρο), γυαλιά ηλίου, δεύτερο μπλουζάκι και κάλτσες, κάποιο σνακ και μικρό σακίδιο πλάτης.

Λόγω των υγειονομικών περιορισμών που ισχύουν για την COVID-19, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά αρνητικό self test ή rapid test. Η συμμετοχή θα είναι 120 άτομα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6951.165.574, 6944.683.479 και στο email: kne@kne.gr

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ.

Αναχώρηση: 7 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ