Σάββατο 12 Ιούνη 2021 - Κυριακή 13 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΚΚ Βενεζουέλας

Στο μήνυμα του ΠΓ της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας σημειώνεται ανάμεσα σε άλλα:

«Το ΚΚΕ έχει αποδείξει, σε όλη την υπερεκατοντάχρονη πορεία του και σε όλες τις φάσεις του αγώνα, ιδεολογική σταθερότητα βασισμένη στον μαρξισμό - λενινισμό και συνδυάζει επιστημονικά τη στρατηγική με τις διαφορετικές τακτικές της πάλης. Το ΚΚΕ έχει δώσει σημαντικές πολιτικές μάχες, ανάμεσα σε άλλες και εκλογικές, για να εκφραστεί και στο επίπεδο του εθνικού και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και των οργάνων της τοπικής διοίκησης.

Το ΚΚΒ, σεβόμενο πάντα την αυτοτέλεια και την ανεξαρτησία κάθε Κόμματος, παρακολουθεί με ενδιαφέρον την επιτυχημένη προσπάθεια του ΚΚΕ για την ανασυγκρότηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος στις πόλεις και στην ύπαιθρο, του μαθητικού και του φοιτητικού κινήματος, καθώς και του γυναικείου κινήματος.

Εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΒ θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αδιάκοπη έκφραση της αλληλεγγύης σας προς το Κόμμα μας και την εργατική τάξη της Βενεζουέλας στις σημερινές συνθήκες του πολιτικού αγώνα, στις οποίες διαμορφώνεται μια κατάσταση εντελώς διαφορετική από αυτές που ίσχυαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες σε πολιτικό επίπεδο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ