Σάββατο 29 Μάη 2021 - Κυριακή 30 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
Συνεχίζονται οι ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Μια σειρά από συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης, ήταν προγραμματισμένες για το βράδυ της Παρασκευής και βρίσκονταν σε εξέλιξη την ώρα που έκλεινε η ύλη της εφημερίδας μας. Ξεχωρίζουν αυτές στη Χαλκίδα με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, και στη Λάρισα, με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή ήταν επίσης προγραμματισμένες οι εξής ανοιχτές συγκεντρώσεις του Κόμματος: Στη Λαμία, με τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ. Στην Ξάνθη, με τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ. Στην Καρδίτσα, με τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην Αμφισσα, με τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην Πτολεμαΐδα, με τον Νίκο Γεωργακόπουλο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου. Στην Κόρινθο, με τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου. Στη Σπάρτη, με τον Τριαντάφυλλο Ζάβαλη, Γραμματέα της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ. Στο Ναύπλιο, με την Βασιλική Γκιόκα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΕ Αργολίδας.

Επίσης προγραμματίζονται οι εξής συγκεντρώσεις του ΚΚΕ:

  • Σάββατο 29 Μάη: Στη Ρόδο, στον αύλειο χώρο του Ροδινιού στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην Καβάλα θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Κιλκίς θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη Σαντορίνη, στις 19.00, στην πλατεία Μεσαριάς.
  • Την Κυριακή 30 Μάη: Στην Ικαρία θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη Λήμνο, στις 20.30 στο λιμάνι, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 31 Μάη στο Ρέθυμνο.
  • Την Πέμπτη 3 Ιούνη στην Καστοριά θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, Γραμματέας της ΤΕ Καστοριάς - Βοΐου.

Για την κομματική δραστηριότητα όλων αυτών των ημερών ο «Ριζοσπάστης» θα επανέλθει με ρεπορτάζ σε επόμενα φύλλα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ