Παρασκευή 28 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
Συλλαλητήρια χτες σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

Καβάλα
Καβάλα
Μαζική αγωνιστική απάντηση στο αντεργατικό έκτρωμα, με τα χτεσινά τους συλλαλητήρια έδωσαν εργατικά σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς του κινήματος σε Καβάλα.

Την κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση στην Καβάλα έκανε η Βασιλική Μπράτσου, γραμματέας του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Καβάλας, και ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Επίσης, τα σωματεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Επιτροπών Ειρήνης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και θα συμμετάσχουν στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στις 30 Μάη στην Αλεξανδρούπολη.

Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και στην Αλεξανδρούπολη. Στην κεντρική ομιλία, ο Γιάννης Χιώνης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εβρου, μεταξύ άλλων, τόνισε πως τα εργατικά σωματεία είναι στην πρώτη γραμμή για την απόσυρση του νομοσχεδίου. Και κάλεσε τον λαό της πόλης σε μαζική συμμετοχή την Κυριακή 30 Μάη στις 11 π.μ. στην κινητοποίηση της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της ΕΕΔΥΕ, για να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση στην πολιτική της εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.


Αλεξανδρούπολη
Αλεξανδρούπολη

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ