Πέμπτη 27 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την προσαγωγή μελών του Κόμματος στα Γιαννιτσά

Η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης μελών του Κόμματος στα Γιαννιτσά τα οποία πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για να προπαγανδίσουν το κάλεσμα ξεσηκωμού απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την κατάργηση του 8ωρου, για την ισοπέδωση εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Τα μέλη του Κόμματος προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Στη συνέχεια, μετά από παρέμβαση του Κόμματος, αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού προηγουμένως τους ενημέρωσαν ότι θα κατατεθεί υπηρεσιακά μήνυση σε βάρος τους για παράνομη αφισοκόλληση.

Η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ σημειώνει ότι «η προσαγωγή αυτή είναι ένδειξη του κλίματος τρομοκρατίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση, την ίδια ώρα που προχωρά ολοταχώς για νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και αντεργατικές ανατροπές, προκειμένου να θωρακίσει την κερδοφορία του κεφαλαίου».

Δηλώνει ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει και καλεί το λαό να απαντήσει με μαζική συμμετοχή στις πικετοφορίες που οργανώνει η ΤΟ Πέλλας σε Εδεσσα και Γιαννιτσά, σήμερα, Πέμπτη 27 Μάη, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org