Τρίτη 25 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποχαιρετούν την συντρόφισσα Ολγα Κοντάκου - Κατσάκου

Οι Κομματικές Οργανώσεις Κορυδαλλού αποχαιρετούμε με θλίψη την συντρόφισσα Ολγα Κοντάκου - Κατσάκου.

Γεννήθηκε στις 17 Οκτώβρη 1957 στη Νίκαια από εργατική - λαϊκή οικογένεια. Μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου συνδέθηκε με το ΚΚΕ και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας, όπου δούλευε εκείνη την περίοδο και συνέβαλε στη δημιουργία σωματείου.

Από το 1988 έως το 2007 δεν ήταν οργανωμένο μέλος αλλά υποστήριζε τις θέσεις του ΚΚΕ και μεγάλωσε τις δύο κόρες της με τα ιδανικά του. Από το 2007 επανήλθε στο κίνημα και το 2009 οργανώθηκε ξανά στο Κόμμα, στον Κορυδαλλό, όπου και ανέλαβε κομματικές χρεώσεις αλλά και στο κίνημα και συγκεκριμένα στον Γυναικείο Σύλλογο Κορυδαλλού της ΟΓΕ και στο Παράρτημα Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ, όπου ήταν μέλος.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και η δράση της είχε περιοριστεί, παρ' όλα αυτά υπερασπιζόταν τη γραμμή του Κόμματος όπου κι αν ήταν. Τους τελευταίους 2,5 μήνες έδωσε παλικαρίσια τη μάχη με τον κορονοϊό και τα προβλήματα υγείας που είχε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στον σύζυγό της και στις συντρόφισσες Μαρία και Ελευθερία για την απώλεια της μητέρας τους.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη 26/5 στις 10.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Γερασίμου στο Σχιστό. Επιθυμία αντί στεφάνων να δοθεί οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ και στο Παράρτημα Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ