Τετάρτη 12 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΘ
Παρέμβαση αλληλεγγύης προς τον λαό της Παλαιστίνης

Ανακοίνωση του ΜΑΣ

Παρέμβαση αλληλεγγύης προς τον λαό της Παλαιστίνης και αντίδρασης στα σχέδια εποικισμού του Ισραήλ θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τετάρτη 12 Μάη, μετά από αποφάσεις τους φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ΤΕΦΑΑ, ΣΟΦΕΘ, Ιατρικής, ΠΤΔΕ, Ψυχολογικού, Νομικής, Χημικού, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Κτηνιατρικής, Αγγλικού, Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής και του ΣΟΦΕΘ έχουν προγραμματίσει την παρέμβασή τους για τις 6 μ.μ. στη Νέα Παραλία, στο ύψος των Ομπρελών.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταδικάζει τη νέα βάρβαρη επίθεση των Ισραηλινών και τονίζει πως «συμπαραστεκόμαστε στον Παλαιστινιακό λαό και τη νεολαία που συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην ισραηλινή κατοχή. Καταδικάζουμε τους ιμπεριαλιστές ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ που στηρίζουν τη δολοφονική μηχανή του κράτους του Ισραήλ». Απαιτεί: «Να ακυρωθεί η στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα στις Ενοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και του Ισραήλ. Τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και της προσάρτησης παλαιστινιακών εδαφών, τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, στα σύνορα του 1967».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ