Τετάρτη 12 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Και η υποκρισία έχει (;) τα όριά της...

Σε κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής καλούν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αθήνα και τη Δυτική Αττική, με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, και με ...σύνθημα: «Φυλή και Σχιστό δεν μπορεί να είναι οι μοναδικοί σκουπιδότοποι του Λεκανοπεδίου». Εάν δεν διαβάζαμε με τα ίδια μας τα μάτια την ανακοίνωση θα νομίζαμε ότι ήταν troll του διαδικτύου. Και όμως, δεν είναι! Είναι πραγματική ανακοίνωση! Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ...ο ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί σε διαδήλωση ενάντια στη χωματερή της Φυλής την οποία η περιφερειακή αρχή ΣΥΡΙΖΑ (της κας Δούρου) θα έκλεινε; Οχι μόνο όμως δεν την έκλεισε, αλλά μέσα στο κατακαλόκαιρο, τον Αύγουστο του 2019, πήρε την απόφαση για την επέκταση του ΧΥΤΑ στη Φυλή (αυτού που θα έκλεινε!). Και σαν να μην έφτανε αυτό, Πατούλης, Δούρου και Τζήμερος τον Οκτώβρη του 2019 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μαζί και αντάμα ψήφισαν την επέκταση της χωματερής και με επιχειρήματα - παρωδία τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

Θα τους βόλευε να ξεχαστούν όλα τα παραπάνω, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς δεν απευθύνονται σε χρυσόψαρα. Οπως επίσης θα τους βόλευε να ξεχαστεί και η δήλωση της κας Δούρου, που εσχάτως έχει γίνει υπερασπίστρια του περιβάλλοντος: «Το Γραμματικό θα ανοίξει και θα ανοίξουν και άλλα τέσσερα!Τελεία, παύλα, παρένθεση. Η Δούρου θα χωροθετήσει και κανονίστε να είστε απέναντι με τις μαύρες σημαίες, εγώ θα είμαι απέναντι». Ανάμεσα στα «τέσσερα» ήταν και το ανενεργό Λατομείο Μουσαμά, σύνορα Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής, σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες και το Θέατρο Πέτρας. Αυτά τα ...ωραία έλεγε η κα Δούρου τον Ιούνη του 2019 στους εκπροσώπους σωματείων και φορέων που διαμαρτύρονταν για τη συνέχιση της λειτουργίας της χωματερής και συνολικά την πολιτική της τότε διοίκησης της Περιφέρειας.

Δυστυχώς γι' αυτούς ο λαός της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής έχει πλέον πλούσια πείρα από παλιούς και νέους σωτήρες που μεταμορφώνονται οβιδιακά από αντιπολίτευση σε κυβέρνηση και τούμπαλιν. Γι' αυτό οργανώνει τον αγώνα του κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που προωθείται κατά γράμμα από τον εκλεκτό της στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Πατούλη, για να σταματήσει το έγκλημα στη Φυλή και να μην υπάρχουν νέα εγκλήματα τύπου Φυλής, για να μην προχωρήσει η καρκινογόνα καύση, για να υπάρχει διαχείριση των απορριμμάτων σε όφελος του λαού και όχι των επιχειρηματικών ομίλων.


Σ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ