Πέμπτη 6 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2021 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Απεργία σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καράβια, αεροπλάνα

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρόλεϊ, με αποφάσεις των σωματείων τους.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους στα λεωφορεία να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της απεργίας απευθύνει η ΔΑΣ ΟΑΣΑ. «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, δεν θα σιωπήσουμε μπροστά στις ανατροπές του αιώνα! Οδηγοί, τεχνίτες, όλοι οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες από το πρωί στις πύλες των Α/Σ δίνουμε την πρώτη απάντηση, συμμετέχουμε και περιφρουρούμε την απεργία», σημειώνει και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση «ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας».

Δεμένα τα βαπόρια

Δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία έχουν πάρει ομόφωνη απόφαση σε κοινή σύσκεψη για απεργία σήμερα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και στα λιμάνια της χώρας. Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ καλούν στην απεργία και σε απεργιακή προσυγκέντρωση (5.30 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη). Στην απεργία έχει καλέσει και η ΠΝΟ.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) έχει προκηρύξει για σήμερα 4ωρη στάση εργασίας (11.30 π.μ. έως 3.30 μ.μ.). Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία απευθύνει η Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών (ΟΠΑΜ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ