Πέμπτη 6 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2021 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
«Απεργιακές συγκεντρώσεις» για γέλια και για κλάματα

Από τη «συγκέντρωση» του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Από τη «συγκέντρωση» του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Ούτε τους εαυτούς τους δεν φάνηκε να πείθουν οι δυνάμεις του εργατοπατερισμού στο εργατικό κίνημα, αφού όπου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν «απεργιακές συγκεντρώσεις», προχτές Τρίτη, κατέληξαν σε κάτι θλιβερές μαζώξεις μερικών συνδικαλιστικών παραγόντων.

Αφού πρώτα, ακολουθώντας την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και την κυβέρνηση, προκήρυξαν «αργία» για τις 4 Μάη, την οποία βάφτισαν «πανεργατική απεργία», στη συνέχεια βάφτιζαν «συγκεντρώσεις» κάτι περιθωριακές συναντήσεις σε πλατείες ανά τη χώρα.

Χαρακτηριστικές είναι μερικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν από προχτές, αποδεικνύοντας ότι οι εργαζόμενοι για μια ακόμα χρονιά τούς γύρισαν την πλάτη, ενώ μια σύγκριση με τις σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις, απλά θα φανερώσει ακόμα περισσότερο τη γύμνια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ και των παρατρεχάμενών της.

Πληροφορίες που ...θέλουν τον υπουργό Εργασίας - «σούπερμαν» των βιομηχάνων να ψάχνει αγωνιωδώς τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Αθήνα και να μην τη βρίσκει, αφού η ηγετική της ομάδα έπιανε το Μάη αξιοποιώντας το «τετραήμερο» που εξασφάλισε, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ