Τρίτη 27 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Σήμερα η κινητοποίηση για την Υγεία στη Θήβα

Σήμερα, Τρίτη, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση των σωματείων και φορέων της Θήβας για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας που ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο, όμως αναβλήθηκε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, παρά τη συνεχή βροχόπτωση, αρκετοί εργαζόμενοι, εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Θήβας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής για την Υγεία, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 30 σωματεία και φορείς της περιοχής, για κλιμάκωση του αγώνα και της διεκδίκησης ενίσχυσης του Νοσοκομείου Θήβας και των υπόλοιπων δομών Υγείας της Βοιωτίας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, καθώς και η Λιάνα Καραβασίλη, περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μαρίνος ανέφερε: «Το ΚΚΕ διαρκώς στηρίζει τον αγώνα του λαού της περιοχής μας. Και σήμερα είμαστε εδώ στη Θήβα να στηρίξουμε την κινητοποίηση του λαού της Βοιωτίας. Ο καιρός δεν μας το επέτρεψε. Ομως το ΚΚΕ θα είναι συνεχώς στο πλευρό των εργαζομένων και θα παλεύει μαζί τους για να θωρακιστεί το δημόσιο σύστημα Υγείας, για να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, γιατρών, νοσηλευτών και των άλλων ειδικοτήτων, τόσο στο Νοσοκομείο Θήβας όσο και στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, καθώς και για να στηριχθούν τα Κέντρα Υγείας». Και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο και έχουν εγκληματικές ευθύνες και η κυβέρνηση της ΝΔ και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, γι' αυτά τα χάλια του δημόσιου συστήματος Υγείας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ