Τετάρτη 21 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Δράσεις και εκδηλώσεις μέσα στον Απρίλη

To Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα συνεχίζει τις καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες στις γειτονιές της Αθήνας με το σύνθημα «Ως εδώ! Σπάμε τον φόβο - δίνουμε... "τρόπο" στην οργή!».

Οι επόμενες δράσεις που προγραμματίζονται για τον Απρίλη είναι οι εξής:

  • Σάββατο 24 Απρίλη, στις 11 π.μ., ανοιχτό μάθημα latin, στον Αλιμο (Κλούβα).
  • Κυριακή 25 Απρίλη, στη 1 μ.μ., θεατρική παρέμβαση στο Μοναστηράκι και στις 6 μ.μ., ανοιχτό μάθημα latin, στην πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι διαδικτυακές εκδηλώσεις του Στεκιού:

  • Σάββατο 24 Απρίλη, στις 8 μ.μ.: «Το ταξίδι της μουσικής στον χρόνο (Β' μέρος)». Σε συνέχεια της προηγούμενης εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η περίοδος της Αναγέννησης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ανδρονιάδης, μουσικός, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Τρίτη 27 Απρίλη, στις 8 μ.μ.: Aφιέρωμα στο γαλλικό νέο κύμα (nouvelle vague) του κινηματογράφου. Θα μιλήσει ο Παύλος Χαρμπαλής, μέλος του ΤΣ Καλλιτεχνών της ΚΝΕ.

Για τα link των εκδηλώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 8823674 ή στο e-mail: steki@kne.gr.

Αντίστοιχα, το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι θα παρουσιάσει το εικαστικό δρώμενο με τίτλο «Δεν φιμώνεται η τέχνη!», το Σάββατο 24 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Βλάση. Με το δρώμενο, οι δυνάμεις της ΚΝΕ απαντούν στην προσπάθεια της κυβέρνησης και της ΕΕ να φιμώσουν τις δυσάρεστες για το σύστημα καλλιτεχνικές φωνές, μέσα από τη σχετική νομοθεσία που ψηφίστηκε πρόσφατα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ