Τρίτη 20 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας την Πέμπτη

Σε κινητοποιήσεις την Πέμπτη 22 Απρίλη προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία.

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων απαιτούν άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κλάδων. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με μόνιμο προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό, έγκαιρη προμήθεια όλων των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων κ.ά.

Στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση στις 9 π.μ. στην πλατεία Μαβίλη και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας. Στις 10 π.μ. στο υπουργείο το ραντεβού των Σωματείων «Θριασίου» και ΚΑΤ.

Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις. Στα Γιάννενα στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία, στη Λευκάδα στις 9 π.μ. στην πύλη του νοσοκομείου και στη Χίο στις 11 π.μ. στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου. Στο Ηράκλειο το Σωματείο ΠΑΓΝΗ καλεί στη στάση εργασίας και στην κινητοποίηση στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ. Επίσης, τη συμμετοχή του στη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων ΓΝ Καβάλας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ