Τετάρτη 7 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ
Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 25 Απρίλη

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει την Κυριακή 25 Απρίλη το ΠΑΜΕ, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως). Η είσοδος των αιμοδοτών στο κτίριο και στην αίθουσα αιμοδοσίας θα γίνεται με τη διασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, τη χρήση μάσκας και την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

«Τα ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η θλιβερή εικόνα του συστήματος Υγείας, οι αυξημένες ανάγκες για αίμα, κάνουν αναγκαία τη μαζική συμμετοχή μας στην εθελοντική αιμοδοσία», τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί τα σωματεία να κάνουν δική τους υπόθεση την αυξημένη συμμετοχή στη νέα αιμοδοσία που διοργανώνει.

Πρωτοβουλίες σωματείων

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής την Τρίτη 13 Απρίλη. Η αιμοδοσία θα γίνει από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας (Δεκελείας και Ατταλείας 152).

Στα Γιάννενα, σωματεία και φορείς διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 14 Απρίλη, από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στον εκθεσιακό χώρο των σφαγείων (παλιά σφαγεία).

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κυκλάδων καλεί τα μέλη του, τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Σύρου να ανταποκριθούν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6939310665 έως τις 11 Απρίλη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org