Τετάρτη 7 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου

Στην εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου, το οποίο αποτελείτο από τέσσερις συμμορίες, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, προχώρησε η Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στα Εξαμίλια και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από την Κορινθία, την Αττική, την Αργολίδα, την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία, συνελήφθησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, 33 άτομα που φέρονται ως μέλη τους. Ειδικότερα, συνελήφθησαν 21 άνδρες, ηλικίας από 22 έως 55 χρόνων και 12 γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 44 χρόνων.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, οι τέσσερις σπείρες διακινούσαν από τον περασμένο Ιούνη ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων, τις οποίες έκρυβαν στα αυτοκίνητά τους και τα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στα σπίτια, στα αυτοκίνητα και σε αποθήκες των συλληφθέντων 750 γραμμάρια ηρωίνης, 122 γραμμάρια κάνναβης, 61 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα περίστροφο, δύο κυνηγητικά όπλα και 36 κινητά τηλέφωνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ