Πέμπτη 1 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό παιδιών ΑμεΑ από το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Τη στάση της δημοτικής αρχής έχει καταγγείλει η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο της Ν. Σμύρνης με αφορμή τον αποκλεισμό παιδιών ΑμεΑ από το κολυμβητήριο της περιοχής πραγματοποιήθηκε, χτες, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης και Γονέων Παιδιών με αναπηρία της περιοχής.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν και εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Σμύρνης, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξή τους στον αγώνα των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Υπενθυμίζεται πως εδώ και μήνες η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νέας Σμύρνης μέσω παρεμβάσεών της στα Δημοτικά Συμβούλια ανέδειξε το πολύ σοβαρό θέμα του αποκλεισμού παιδιών ΑμεΑ από το Δημοτικό Κολυμβητήριο με ευθύνη της δημοτικής αρχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της αντιπροσωπείας των γονέων, με επικεφαλής τον Ιορδάνη Αποστολίδη και την πρόεδρο του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών, Μαρία Βρεττού, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικής Διαχείρισης, Ε. Κούπα, προέβαλαν τα αιτήματά τους, επισημαίνοντας πως η πισίνα της Νέας Σμύρνης είναι μια από τις λίγες στην Αττική που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές για τη θεραπευτική άθληση των ατόμων με αναπηρία. Οτι η απόφαση της δημοτικής αρχής είχε ως συνέπεια σήμερα να γίνεται χρήση της πισίνας μόλις από 8 παιδιά ΑμεΑ, από τα 120 που υπήρχαν πριν από 4 μήνες.

Το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ