Σάββατο 27 Μάρτη 2021 - Κυριακή 28 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 28 Μάρτη

  • Εκδήλωση με θέμα «Ενας χρόνος πανδημίας μέσα από τις σελίδες του "Ριζοσπάστη". Η ενημέρωση από τη σκοπιά των εργατών» οργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 18.30. Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του ΓΠ της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Θέμος Βασιλείου, Γραμματέας της ΤΟ Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
  • Στις 19.30, θα γίνει διαδικτυακή σύσκεψη της ΚΟΒ Πολίχνης για τις Θέσεις της ΚΕ για το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ.
  • Διαδικτυακή εκδήλωση οργανώνει η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Λάρισας του ΚΚΕ στις 19.00 με θέμα «Μένουμε δυνατοί για να μην πληρώσουμε την κρίση τους». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Αλλες δραστηριότητες
  • Περιοδείες για τον ένα χρόνο από το ξέσπασμα της πανδημίας προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Το Σάββατο 27/3, στη Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς, στη Λαϊκή Αγορά Πολυκάστρου, σε καταστήματα στη Λαμπράκη (Τούμπα Θεσσαλονίκης), σε επισιτιστικές αλυσίδες Ανω Τούμπας. Τη Δευτέρα 29/3 στο εργοτάξιο του Δήμου Καλαμαριάς στη Πόντου. Την Τρίτη 30/3 στο εργοτάξιο του Δήμου Θερμαϊκού, Ανω Περαία.
  • Η ΚΟ Λασιθίου, με αφορμή τις εξελίξεις σε ΒΟΑΚ και στις δομές Υγείας, οργανώνει περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, το Σάββατο 27 Μάρτη, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Μ. Συντυχάκη.
  • Την Κυριακή 28 Μάρτη οι ΚΟ Ιεράπετρας του ΚΚΕ, οι Οργανώσεις Ιεράπετρας της ΚΝΕ και το Παράρτημα Λασιθίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ήρωες, αγωνιστές - αγωνίστριες που έπεσαν νεκροί στο μεγάλο συλλαλητήριο του λαού της Ιεράπετρας τον Μάρτη του '45.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ