Πέμπτη 11 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εκοψαν» βουλευτή του ΚΚΕ από τον «αέρα» του «ΣΚΑΪ»!

Γραφείο Τύπου της ΚΕ: Το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποιήσει με την παρουσία του πρακτικές λογοκρισίας σε βάρος του

Μεγάλη πρεμούρα έχουν εκεί στον «ΣΚΑΪ» να μη φανεί το όργιο αστυνομικής βίας και καταστολής που καταγράφηκε στην κινητοποίηση της Τρίτης στη Ν. Σμύρνη. Τόσο μεγάλη πρεμούρα, που έφτασαν στο σημείο να «κόβουν» στον «αέρα» της εκπομπής την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, επειδή επισήμανε ότι στην τηλεόραση δεν έχουν μεταδοθεί βίντεο που δείχνουν την αστυνομική βία σε βάρος διαδηλωτών και κατοίκων της περιοχής, ενώ παράλληλα μετέφερε τις αισχρές εκφράσεις ομάδας αστυνομικών που καταγράφηκαν σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το οποίο επικαλέστηκε.

«Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο, εσείς δεν μπορεί να μιλάτε έτσι», ήταν η αντίδραση του Δ. Οικονόμου λίγο πριν «κόψει» την Λ. Κανέλλη και δώσει πάσα για διαφημίσεις! «Με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομοκρατικό παιχνίδι», ήταν η τελευταία φράση της Λ. Κανέλλη πριν την «κόψουν».

Το «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του «ΣΚΑΪ» ήταν το πιο πρόσφατο αλλά όχι και το μοναδικό περιστατικό λογοκρισίας σε βάρος εκπροσώπου του ΚΚΕ από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο του «ΣΚΑΪ».

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ξεκαθάρισε χτες ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του στις εκπομπές του Δ. Οικονόμου αυτές τις πρακτικές. Σε ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε: «Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του "ΣΚΑΪ", είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την - ούτως ή άλλως σπάνια - παρουσία του αυτές τις πρακτικές».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org