Κυριακή 20 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η Αχτιδική Επιτροπή Μεσολογγίου του ΚΚΕ καλεί σήμερα Κυριακή, 20/1, στις 10.30 το πρωί, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, σε συγκέντρωση για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις θέσεις του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή, 20/1, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Το πλαίσιο συσπείρωσης και συνεργασιών που προτείνει το ΚΚΕ για τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές». Θα μιλήσει ο Τ. Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη-συζήτηση πραγματοποιεί αύριο Δευτέρα, 21/1, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, με θέμα: «Οι επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γερ. Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Εκδήλωση-συζήτηση για την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, διοργανώνει η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα, 21 του Γενάρη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στην παλιά Βέροια (πρώην «Σκρετ»). Θα μιλήσει ο Φ. Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Εκδήλωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις πραγματοποιεί αύριο Δευτέρα, 21 του Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ, στα γραφεία της, Νεϊγύ 2, τέρμα Πατησίων.

Περιοδείες

- Μια σειρά από περιοδείες και ομιλίες προγραμματίζονται από την Αχτίδα Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ σε εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ. Συγκεκριμένα:

  • Αύριο Δευτέρα, 21/1, στο εργοτάξιο στα Σεπόλια στις 8 π.μ. και στις 10 π.μ. στο εργοτάξιο στον Αγιο Ιερόθεο.
  • Την Τρίτη, 22/1, στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στο Μοναστηράκι, στις 7 το πρωί, με τον βουλευτή του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκα.
  • Την Τετάρτη, 23/1, στις 9 π.μ., στο εργοτάξιο στη Δουκίσσης Πλακεντίας, με τον βουλευτή του Κόμματος Αντώνη Σκυλλάκο.
Συνεστιάσεις

- Τον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 25 του Γενάρη, στο κέντρο «Νέα Δειλινά» στα Κουφάλια.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(10/1/2012)
Κλιμακώνεται η πολιτική εξόρμηση(5/5/2006)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(12/6/2003)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(18/1/2002)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(12/1/2002)
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ(9/1/2002)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org