Πέμπτη 25 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στερνό «αντίο» στον δημοσιογράφο Κώστα Ψωμιάδη

Συναισθηματικά φορτισμένοι, για τον πρόωρο χαμό του, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χτες Τετάρτη τον δημοσιογράφο Κώστα Ψωμιάδη στο Νεκροταφείο της Καλλιθέας, ευχόμενοι κουράγιο και δύναμη στην κόρη του, στην σύζυγο, στον αδερφό του, στους οικείους του.

Στην κηδεία παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και τον Δημήτρη Ξεκαλάκη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνο της «Σύγχρονης Εποχής».

Με θερμά λόγια μίλησαν για τον Κώστα Ψωμιάδη, έναν αγαπητό και ευγενικό άνθρωπο, κοντινοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «902», όπου εργάστηκε στο παρελθόν.

Εκ μέρους του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στο σοσιαλισμό», του οποίου ο Κ. Ψωμιάδης ήταν αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ αφού είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, επικήδειο εκφώνησε ο Αποστόλης Χαρίσης. «Υπήρξε πάντα δραστήριος πολιτικά και πνευματικά, δημιουργικός, συνειδητός άνθρωπος και "παρών" σε κάθε προσπάθεια, κίνηση, κινητοποίηση που αποσκοπούσε σε μια καλύτερη ζωή για το λαό μας και για όλο τον κόσμο», ανέφερε. Οπως είπε, αφήνει πίσω του «ένα μονοπάτι δημιουργικότητας, αγωνιστικής συνείδησης, καλοσύνης, ανθρωπιάς και βαθιάς ευγένειας. Θα μείνει για πάντα μέσα μας, στη σκέψη μας και κυρίως στη δράση μας, σε ό,τι πράττουμε για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο, αυτόν που και ο ίδιος ήθελε».

Εκ μέρους όσων έζησαν από κοντά τον Κώστα Ψωμιάδη στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «902» μίλησε ο Γιάννης Ευσταθίου, που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αποχαιρετούμε τον Κώστα, έναν αγαπητό, ευγενικό και γεμάτο χιούμορ άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή μάς κέρδισε όλους. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που μας επέλεξε για φίλους, συνάδελφους και συνοδοιπόρους του σε δρόμους αγωνιστικούς και σε καιρούς δύσκολους. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται... και οι συμβουλές του θα συνεχίσουν να μας βοηθάνε».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ