Πέμπτη 18 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Συνέχεια στην αξιοποίηση του πλούσιου υλικού με το οποίο το ΠΑΜΕ ενημερώνει τους εργαζόμενους για βασικές πλευρές της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης και εργοδοσίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, δίνει ο «Ριζοσπάστης» με την αξιοποίηση δύο κειμένων στο σημερινό τετρασέλιδο «Εργαζόμενοι και Κοινωνική Συμμαχία».

Συγκεκριμένα, σήμερα στις σελίδες της εφημερίδας δημοσιεύονται άρθρο του Κώστα Δράκου, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ), με θέμα την επίθεση της εργοδοσίας και του κράτους στη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση, και παρέμβαση του Γιάννη Βασιλού, γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου - Καλλυντικού Αττικής και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας του κλάδου (ΟΕΦΣΕΕ), με την οποία φωτίζονται οι επιπτώσεις της μετατροπής του επικουρικού ταμείου των εργαζομένων στο Φάρμακο (ΤΕΑΥΦΕ) σε επαγγελματικό ταμείο.

Το ΠΑΜΕ, με στόχο να συμβάλει ολόπλευρα στην οργάνωση της πάλης απέναντι στους νέους βάρβαρους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και της εργοδοσίας, έχει αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης των εργαζομένων για το περιεχόμενο και τις πραγματικές στοχεύσεις αυτής της επίθεσης. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του πλήθος από άρθρα και συνεντεύξεις συνδικαλιστών αλλά και νομικών.

Τα υλικά δημοσιεύονται συγκεντρωμένα σε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα, στο banner «Αρθρα - Συνεντεύξεις: Για τους νέους αντεργατικούς σχεδιασμούς κυβέρνησης - εργοδοτών», και εμπλουτίζονται συνεχώς. Ολόκληρη η ενότητα είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://pamehellas.gr/tag/2021neametra


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ