Τρίτη 16 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΒΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Κινητοποιήσεις για άμεσα μέτρα στήριξης των αυτοαπασχολούμενων

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή πραγματοποιεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 11 το πρωί, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών. Στην ίδια κινητοποίηση καλεί και η Διοικούσα Επιτροπή της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ασπροπύργου. Οι δύο σύλλογοι καλούν και άλλους συλλόγους και τοπικές ενώσεις να συμμετάσχουν και επισημαίνουν στις σχετικές τους ανακοινώσεις ότι τα διαρκή λοκντάουν είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ουσιαστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας κι επισημαίνουν την ανάγκη οικονομικής στήριξης των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ.

Ανάμεσα σε άλλα διεκδικούν αποζημίωση των επαγγελματιών που έχουν υποστεί καταστροφή εμπορευμάτων, απαλλαγή από δημοτικά τέλη, απαλλαγή από τα ενοίκια όσων μισθώνουν δημοτικές ή κρατικές εγκαταστάσεις, επίδομα ειδικού σκοπού στις πληττόμενες επιχειρήσεις ύψους 1.000 ευρώ για κάθε μήνα εφαρμογής περιοριστικών μέτρων, επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών, διαγραφή τόκων και προστίμων για τα χρέη ατομικής ασφάλισης, φθηνότερα τιμολόγια για ρεύμα, νερό, τηλέφωνο για τις επιχειρήσεις που πλήττονται, αναστολή όλων των υποχρεώσεων, προς την εφορία και τις τράπεζες κ.ά.

Η Ενωση ΕΒΕ Ασπροπύργου καλεί σε συγκέντρωση και την Τετάρτη 17 Φλεβάρη, στις 12 μ., στην πλατεία Γενοκτονίας στην Γκορυτσά στον Ασπρόπυργο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ