Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
Στάση εργασίας για τα δεδουλευμένα

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχώρησαν την περασμένη Δευτέρα οι εργολαβικοί εργαζόμενοι που απασχολούνται στην τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Διεκδικούν την έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας τους, κόντρα στην πρακτική της εταιρείας «INVITE ΑΕ» να καθυστερεί συστηματικά τα δεδουλευμένα, καθώς και την παροχή των απαραίτητων Μέσων Ατομικής Προστασίας από την εργοδοσία.

Οι εργαζόμενοι είχαν στο πλευρό τους το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, ενώ σε ένδειξη αλληλεγγύης στη στάση συμμετείχαν και οι συνάδελφοί τους στο τεχνικό τμήμα με εργοδότη την ISS.

Η συμμετοχή στη στάση εργασίας «ήταν θετική, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που προσπάθησε να καλλιεργήσει ο εργοδότης τις προηγούμενες μέρες με τηλέφωνα στους εργαζόμενους, καθώς και την "επιλεκτική" πληρωμή εργαζομένων ώστε να τους διασπάσει», σημειώνει το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων. Οι εργαζόμενοι προετοιμάζουν πλέον τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική, πανυγειονομική απεργία στις 16/2.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ