Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
Σταθερά στον αγώνα με αξιοποίηση κάθε δυνατότητας

Μήνυμα συνέχισης και παραπέρα ανάπτυξης της δράσης σε όλη τη χώρα στέλνει η διοίκηση της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μετά την πρώτη συνεδρίασή της μέσα στον νέο χρόνο, η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη. Στο πλαίσιο αυτό καλεί τα σωματεία - μέλη της να αξιοποιήσουν και τις νέες τεχνολογίες, ταυτόχρονα με «την αναντικατάστατη ζωντανή παρουσία και επαφή με τα μέλη μας, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία».

Με ανακοίνωσή της επαναφέρει τα πάγια αιτήματα του συνταξιουχικού κινήματος: Επαναφορά όλων όσα έχουν περικοπεί στις συντάξεις και απόδοση όλων των αναδρομικών, άμεση καταβολή των συντάξεων που χρονίζουν, πρόσληψη όλου του αναγκαίου υγειονομικού προσωπικού, «να σταματήσει κάθε διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και οι τοποθετήσεις των λεγόμενων μάνατζερ για την έκδοση των συντάξεων, με πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού για το σκοπό αυτό». Επίσης καταγγέλλει την ένταση του αυταρχισμού ενάντια στο λαϊκό κίνημα.

«Είμαστε σε ετοιμότητα, μόλις ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας, να βρεθούμε ξανά πιο δυνατά στο δρόμο του αγώνα, με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο αυτοτελώς όσο και με το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ακόμα ότι η διοίκηση αποφάσισε το επικείμενο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας να γίνει κανονικά τον επόμενο Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ