Σάββατο 6 Φλεβάρη 2021 - Κυριακή 7 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές στη μνήμη του σ. Μάκη Μαΐλη

Συχνά περισσεύουν τα λόγια για την αποτίμηση της προσφοράς ενός άξιου στελέχους του ΚΚΕ, για τη συνειδητοποίηση της απώλειας στο σύνολο της κομμουνιστικής ταξικής πάλης.

Αυτό αφορά και τον σύντροφο ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, με τη συναίσθηση της απουσίας του, ιδιαίτερα στο Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ, στον ευρύτερο ιδεολογικό - πολιτικό τομέα.

Πολύ περισσότερο όταν κάποιος έζησε αυτήν την παρουσία και προσφορά στα 30 χρόνια που μεσολάβησαν από τις αντεπαναστατικές ανατροπές, που τουλάχιστον στο Κόμμα μας έδωσαν έναυσμα για μια βαθύτερη μελέτη της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στον 20ό αιώνα, της Ιστορίας του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος και βέβαια της Ιστορίας του Κόμματός μας.

Ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη του, προσφορά 50 ευρώ στο Κόμμα μας.

Ε. Μ.

  • Στη μνήμη του σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ ο Θωμάς Καββαδάς προσφέρει 300 ευρώ στο Κόμμα μέσω της Τομεακής Επιτροπής Λευκάδας του ΚΚΕ.
  • Ο σ. Αρσένης Τσιριγώτης προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ στη μνήμη του σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ.
  • Στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ καταθέτω συμβολικά, αντί στεφάνου, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Γ. Χ.

  • Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας σύντροφο ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, που στάθηκε παράδειγμα κομμουνιστικής διαπαιδαγώγησης για μας που για πολλά χρόνια δουλέψαμε μαζί του, με την εργατικότητα και την επιμονή του, την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του, με την ακόρεστη δίψα του για διάβασμα που ήθελε να μας μεταδώσει. Καθοδηγητής που έδινε τη μάχη μαζί με τους συντρόφους του, αυστηρός αλλά ακριβοδίκαιος και ζεστός.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης 180 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου.

Α. Ν. - Θ. Μ. - Μ. Κ.

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, που με ανιδιοτέλεια και σεμνότητα υπηρέτησε το Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ.

Δημήτρης - Μαίρη - Πoλύκαρπος - Ελισάβετ Φωτιάδη

  • Η οικογένεια του Κοροπούλη Τάσου του Χρ., στη μνήμη των συντρόφων ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΜΑΚΗ και ΠΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ, προσφέρει στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Ελευσίνας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ