Σάββατο 16 Γενάρη 2021 - Κυριακή 17 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με συλλαλητήριο την Πέμπτη 21 Γενάρη
  • Στις 12 μ. στα Προπύλαια το αγωνιστικό ραντεβού
  • Σύσκεψη φοιτητικών συλλόγων την Τρίτη 19 Γενάρη

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για τους φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας είναι το συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Γενάρη, στις 12 μ., στα Προπύλαια, μαζί με τους εργαζόμενους των πανεπιστημίων και τα σωματεία τους.

Δύο μέρες πριν, την Τρίτη 19 Γενάρη, προγραμματίζεται σύσκεψη φοιτητικών συλλόγων διά ζώσης, με όλα τα μέτρα προστασίας, στην Πολυτεχνειούπολη.

Οι σύλλογοι που καλούν στο συλλαλητήριο και στη σύσκεψη είναι μέχρι στιγμής οι εξής: Από το ΕΚΠΑ: Φυσικού, Ιστορικού Αρχαιολογικού, Δασκάλων, Τουρκικών Σπουδών, Νοσηλευτικής. Από το ΕΜΠ: Αρχιτεκτόνων, Μηχανολόγων, Ναυπηγών, ΣΕΜΦΕ, Νέας Φοιτητικής Εστίας. Παντείου. Από ΠΑΔΑ: Μηχανικών, Επιστημών Τροφίμων, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού. Επίσης, ο Σύλλογος Οικοτρόφων ΑΣΠΑΙΤΕ και ο Σύλλογος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Επίσης, σύλλογοι φοιτητών, υποψηφίων διδακτόρων και οικοτρόφων της Εστίας του ΕΜΠ, καθώς και σύλλογοι εργαζομένων του Ιδρύματος καλούν σε διήμερο αποκλεισμό της Πολυτεχνειούπολης την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Γενάρη, με σύνθημα «Με τα 30 εκατομμύρια ανοίξτε τις σχολές, όχι αστυνομία και διαγραφές!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ