Παρασκευή 15 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
Φτηνά ΣΥΡΙΖΑίικα κολπάκια

Οσο περισσότερο ταυτίζονται με τη ΝΔ, τόσο φτηναίνουν και τα κόλπα τους...

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο λόγος, που την ίδια στιγμή που ψήφιζε «με χέρια και με πόδια», μαζί με την κυβέρνηση της ΝΔ, τα νομοσχέδιά της για την αγορά των «Rafale» που θα ενταχθούν στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς (έκανε και την... καρδιά του πέτρα για την «αδιαφάνεια», τα «συμφέροντα των γαλλικών εταιρειών» και όλα τα υπόλοιπα προσχήματα που επιστράτευε «επιφυλασσόμενος» στην Επιτροπή) και για τα 12 ν.μ. στο Ιόνιο, την ίδια ώρα κατηγορούσε το ΚΚΕ... ότι κάνει πλάτες στη ΝΔ!

Το απίθανο επιχείρημα που επιστράτευσε για να βγει από την αμηχανία, ανήκε στον Γ. Τσίπρα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιο ήταν; Οτι το ΚΚΕ «δίνει άφεση αμαρτιών» στην κυβέρνηση, επειδή, λέει, δείχνει ως αιτία για το μη εμπάργκο όπλων από τη Γερμανία στην Τουρκία τις οικονομικές τους σχέσεις, και όχι την «ανικανότητα» της ΝΔ (!).

Με τέτοιες εξυπνάδες ψάχνουν τρόπο οι ΣΥΡΙΖΑίοι να βγουν από το αδιέξοδο που γεννάει η στρατηγική του ταύτιση με τη ΝΔ και τους υπόλοιπους σε ό,τι αφορά τα προτάγματα των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ που τόσο υπηρέτησε και ως κυβέρνηση.

Εμείς πάλι τι να πούμε; Ας το συζητήσουν εκεί στο «προοδευτικό»... ΝΑΤΟικό μέτωπο με ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση, που ενοχλήθηκαν εξίσου επειδή το ΚΚΕ τούς χάλασε τη σούπα της ΝΑΤΟικής «ομοψυχίας», μπας και βρουν κανένα «επιχείρημα» της προκοπής.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org