Σάββατο 9 Γενάρη 2021 - Κυριακή 10 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ προσφέρουμε στο Κόμμα 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής και 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Δικτύων Ενέργειας.

Η οικογένειά του

  • Σύντροφοι και φίλοι του ΚΚΕ από τη Βρετανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο προσφέρουν στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ το πόσο των 537 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.
  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή στις 29 Δεκέμβρη, προσφέρουμε το ποσό των 350 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, στην οποία ήταν για χρόνια μέλος με σημαντική συνεισφορά και πρωτοπόρα δράση.

Οι σύντροφοί του στην ΚΟΒ

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, που «έφυγε» πρόωρα αφήνοντας παρακαταθήκη σε όλους εμάς την προσφορά του στο ΚΚΕ και στην Εκπαίδευση, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Ειρήνη.

Κώστας - Ευρυδίκη

  • Τιμώντας τον αγαπητό μας σύντροφο και φίλο ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, που «έφυγε» πρόσφατα, δίνοντας μια πολύ δύσκολη μάχη, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Λέσβου του ΚΚΕ. Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε τιμάμε με τους αγώνες μας.

Οι φίλοι και σύντροφοί σου Μαρία Μαδυτινού και Χρήστος Ζάνταλης

  • Ο σ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, στη σύντομη δυστυχώς ζωή του, εκτός από ωριμότητα και κομματική αφοσίωση, επέδειξε και ξεχωριστή παλικαριά, παλεύοντας «στα ίσα» την ανίατη αρρώστια του. Στη μνήμη του προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Κορυδαλλού.

Σύλβια - Νίκος

  • Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ που «έφυγε» από τη ζωή τόσο πρόωρα και αναπάντεχα, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εκπαιδευτικών. Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου σε όλους τους σ. του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου ο σ. Κώστας ήταν μέλος του, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του σ. Ειρήνη και στην οικογένειά του.

Σύντροφε Κώστα, καλό σου ταξίδι

Μ.Α.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ