Τετάρτη 6 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση «Folli Follie»

Στη Βουλή διαβιβάζεται αμελλητί (αμέσως) μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου η δικογραφία για την υπόθεση της «Folli Follie», στην οποία εμπλέκονται οι πρώην υπουργοί Αλ. Φλαμπουράρης και Αλ. Χαρίτσης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο σχετικό διαβιβαστικό, ο εισαγγελέας αναφέρει ότι η δικογραφία αποστέλλεται στη Βουλή για τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην έκθεση της αρμόδιας ανακρίτριας κατ' άρθρον 39 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπου περιγράφονται αξιόποινες πράξεις τυχόν τελεσθείσες από υπουργούς, βουλευτή και φυσικά πρόσωπα.

Σε ό,τι αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Αραχωβίτη, το όνομα του οποίου επίσης περιλαμβάνεται στην υπόθεση, η δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή με αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας, προκειμένου η Εισαγγελία να μπορέσει να προχωρήσει στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασής του ως τυχόν συμμέτοχου σε πράξεις πρώην υπουργών και φυσικών προσώπων. Υπενθυμίζεται ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Φλαμπουράρης και Αλ. Χαρίτσης κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος του πρώην διευθυντή ασφαλείας του ομίλου «Folli Follie» και κατά παντός άλλου υπεύθυνου για τις αναφορές στα πρόσωπά τους το επίμαχο διάστημα μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων προς τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org