Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαδικτυακές συσκέψεις - εκδηλώσεις

-- Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Τα κέρδη τους vs οι ζωές μας! Η ζωή και τα δικαιώματά μας δεν μπαίνουν σε καραντίνα!» οργανώνει η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, το Σάββατο 28 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας Zoom. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6981.354.218 και 6987.697.179.

-- Η ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ οργανώνει διαδικτυακή συζήτηση - σύσκεψη το Σάββατο 28 Νοέμβρη στις 7 μ.μ. με θέμα: «Αιτίες και συμπεράσματα για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το νομό Καρδίτσας. Η σοσιαλιστική προοπτική απάντηση στη σημερινή βαρβαρότητα». Θα μιλήσει ο Νίκος Τέγος, Γραμματέας της ΤΕ Καρδίτσας.

-- Διαδικτυακή σύσκεψη με θέμα «Οι αγώνες του λαού μας ούτε αναστέλλονται ούτε παίρνουν αναβολή» οργανώνει η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, την Κυριακή 29 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπατολίδης, η Ελσα Αβραμίδου, μικροβιολόγος στο Θεαγένειο, και ο Θανάσης Κοκονάς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ