Πέμπτη 19 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
47 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΑΚΕΛ Κύπρου

Σε ανακοίνωσή του το Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού σημειώνει: «Το ΑΚΕΛ καταδικάζει την αναίτια και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία βουλευτές και στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και εργατικών συνδικάτων, κατά τη χθεσινή (σ.σ. προχτεσινή) επέτειο της λαϊκής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, σύμβολο του αγώνα ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό.

Οπως μαρτυρούν τα τηλεοπτικά πλάνα, το ΚΚΕ προχώρησε σε συγκέντρωση για την ηρωική επέτειο με υποδειγματική τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, εντούτοις δέχθηκε επίθεση με δακρυγόνα και χημικά από αστυνομικές δυνάμεις που κάθε άλλο παρά σέβονταν τα υγειονομικά μέτρα.

Το ΑΚΕΛ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος της Ελλάδας για να ληφθούν μέτρα προστασίας, στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας, των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ενόψει μιας νέας κρίσης.

Με την ευκαιρία και της χθεσινής 102ης επετείου της ίδρυσης του ΚΚΕ, το ΑΚΕΛ απευθύνει συντροφικό χαιρετισμό αγώνα και αλληλεγγύης στα μέλη και την ηγεσία του ΚΚΕ, στους κομμουνιστές και κομμουνίστριες της Ελλάδας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ