Πέμπτη 19 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
47 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ξεπέρασε τις 50.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες!

Δεκάδες σχόλια χαιρετίζουν την «αγωνιστική μελωδική παρέμβαση» και επικροτούν τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

«Ενα φως στο σκοτάδι που ζούμε...», ήταν μόνο ένα από τα εκατοντάδες σχόλια στη διαδικτυακή συναυλία που διοργάνωσε η ΚΝΕ τιμώντας και με αυτόν τον τρόπο την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πράγματι, η συναυλία της ΚΝΕ αποτέλεσε το ιδανικό κλείσιμο μιας ξεχωριστής μέρας, που τιμήθηκε όπως της άρμοζε, που το Κόμμα και η Οργάνωση ακύρωσαν στην πράξη την καταστολή και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης.

Στο κάλεσμα της ΚΝΕ ανταποκρίθηκαν πάνω από 40 καλλιτέχνες, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου διαφόρων γενεών, οι οποίοι με τα τραγούδια και τις ερμηνείες τους χάρισαν σε όλους όσοι μέχρι στιγμής την έχουν παρακολουθήσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης και ανάτασης.

Σημειώνεται ότι σε λιγότερο από ένα 24ωρο στον «αέρα» έχουν καταγραφεί πάνω από 50.000 προβολές, ενώ μεγάλη είναι η αναπαραγωγή από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με εκατοντάδες σχόλια οι θεατές δίνουν τα εύσημα στη Νεολαία του ΚΚΕ για την αξιόλογη πρωτοβουλία της, ενώ αναγνωρίζουν τη στάση του Κόμματος και της ΚΝΕ στον γιορτασμό του Πολυτεχνείου...

Η συναυλία είναι αναρτημένη στο κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ