Τετάρτη 18 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Lockdown στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία και τα δικαιώματά μας!

«Είναι ώρα ευθύνης!», «ώρα να μπει lockdown στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία και τα δικαιώματά μας!», τονίζουν χιλιάδες αγωνιστές που συμμετέχουν σε φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος, δίνουν τη μάχη μαζί με τους κομμουνιστές σε διάφορα μέτωπα πάλης, υπογράφοντας κείμενο που διακινούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Η συλλογή υπογραφών στόχο έχει την έκφραση πλατιάς αλληλεγγύης στην εργατική - λαϊκή πάλη, αποτελεί ταυτόχρονα και ένα προσκλητήριο για να «ενώσουμε τις φωνές μας» προκειμένου να κλιμακωθεί η διεκδίκηση των εργαζομένων, να πάρουν επιθετική απάντηση η συκοφάντηση και η προσπάθεια χτυπήματος των αγώνων των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων το κείμενο τονίζει: «Η λαϊκή διεκδίκηση δεν κάνει "διάλειμμα", τη στιγμή μάλιστα που ο λαός αφήνεται απροστάτευτος, που δέχεται επίθεση στα δικαιώματά του. Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάζει τον αγώνα, την πάλη, παίρνοντας ταυτόχρονα τα ανάλογα μέτρα προστασίας της υγείας στις εκδηλώσεις του.

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται και ο «Ριζοσπάστης» θα δημοσιεύσει σε επόμενο φύλλο πολλές από τις εκατοντάδες νέες που έχουν ήδη συγκεντρωθεί.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ