Τετάρτη 18 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
47 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Απίστευτη αστυνομική βία στα Σεπόλια

Πρωτοφανείς σκηνές αστυνομικής βίας εκτυλίχθηκαν χτες στα Σεπόλια, όταν ομάδα δικυκλιστών της ΔΙ.ΑΣ. κυνήγησε 24χρονο διαδηλωτή, μέλος του ΝΑΡ, και τη μητέρα του, μέχρι το σπίτι τους (και ενώ αποσυρόταν η πορεία), για να τον συλλάβει, εισβάλλοντας στην πολυκατοικία! Εκεί, αφού τον ξυλοκόπησαν και τον συνέλαβαν, ξυλοκόπησαν και τη μητέρα του, η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Εξω από το ΑΤ Κολωνού, όπου πήγε η 20χρονη κόρη της οικογένειας με τον πατέρα και με έναν οικογενειακό φίλο για να μάθουν τι συμβαίνει με τον νεαρό, αστυνομικοί σύμφωνα με μαρτυρίες χτύπησαν (μπροστά στα μάτια κόσμου) και την 20χρονη κοπέλα, που την έσυραν από τα μαλλιά στο έδαφος, και τον πατέρα που διαμαρτυρήθηκε.

Σε αποτέλεσμα των παραπάνω, ο πατέρας έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε και αυτός στον «Ευαγγελισμό». Και οι δύο γονείς βρίσκονται στο νοσοκομείο, φρουρούμενοι... Ομως αυτή η ιστορία καταστολής, συνεχίστηκε, αφού η αστυνομία συνέλαβε και οικογενειακό φίλο, καθώς και δύο ακόμα φίλους του 24χρονου διαδηλωτή! Ο γιος της οικογένειας έχει συλληφθεί και βρίσκεται χτυπημένος στη ΓΑΔΑ, ενώ η κόρη και οι φίλοι τους βρίσκονται κρατούμενοι στο ΑΤ Κυψέλης, χωρίς - μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές - να τους επιτρέπεται να δουν την δικηγόρο τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ