Τρίτη 17 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
47 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Μήνυμα αγωνιστικής ανάτασης από Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Καρδίτσα
Καρδίτσα
Αμεση απάντηση στην κλιμάκωση του αυταρχισμού και στην προσπάθεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει τον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου δίνουν από το περασμένο Σάββατο τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Πέρα από τη διακίνηση των ανακοινώσεων με κάθε μέσο, πραγματοποιούν αφισοκολλήσεις, αναρτούν πανό σε διάφορες πόλεις, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο λαός δεν φιμώνεται.

Την Κυριακή το απόγευμα δεκάδες μέλη της ΚΝΕ, φοιτητές των ΑΕΙ Αθήνας και του ΠΑΔΑ, πραγματοποίησαν αφισοκολλήσεις σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, σε Γαλάτσι, Κυψέλη, Περισσό, Καματερό, Μενίδι, Κουκάκι, Νέο Κόσμο, Γλυφάδα, Ζωγράφου, Γουδή, Περιστέρι, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη. Οι αφίσες της ΚΝΕ για το Πολυτεχνείο, ή του Κόμματος με το σύνθημα «Lockdown στην πολιτική τους», μαζί με αφίσες για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, στόλισαν δρόμους και πλατείες.

Μήνυμα αγωνιστικής ανάτασης έστειλαν χτες στο λαό της Κομοτηνής η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ και το ΤΣ Ροδόπης της ΚΝΕ με την πρωτοβουλία που έλαβαν από νωρίς το πρωί. Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, από τα γραφεία του Κόμματος τα οποία στόλισαν με πανό που έγραφαν «ΕΞΩ αι ΗΠΑ - ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ» και «ΝΟΕΜΒΡΗΣ 1973-2020 ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» διάβαζαν σε μεγάφωνο το κείμενο καταδίκης της αυταρχικής απόφασης της κυβέρνησης για την απαγόρευση του αγωνιστικού εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, ενώ με μικροφωνική αντηχούσαν στο κέντρο της πόλης αντιδικτατορικά και αντιφασιστικά τραγούδια.

  • Στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, αντιπροσωπεία των ΚΟΒ του ΚΚΕ και των ΟΒ της ΚΝΕ θα καταθέσει στεφάνι σήμερα Τρίτη 17/11, στις 11 π.μ., στο μνημείο των Ηρώων Πολυτεχνείου στο Κορδελιό.

Γιάννενα
Γιάννενα

Πολυτεχνείο Αθήνας
Πολυτεχνείο Αθήνας

Μενίδι
Μενίδι

Ροδόπη
Ροδόπη

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ