Παρασκευή 6 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Κόντρα και στις συνθήκες

Εχοντας κληθεί να ξεπεράσει και τα εμπόδια στην προετοιμασία του που του έβαλε η ανίχνευση δύο κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα το προηγούμενο διάστημα, ο Παναθηναϊκός απόψε δίνει έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του στην Ευρωλίγκα, υποδεχόμενος την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική (21.30 - Novasports 2).

Οι «πράσινοι», που μετρούν 2 νίκες, 2 ήττες και άλλους 2 αγώνες να εκκρεμούν (με αντιπάλους Βιλερμπάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), προέρχονται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί της Φενερμπαχτσέ και επιδιώκουν ανάλογο αποτέλεσμα και απέναντι στη ρωσική ομάδα, που παρά το μέτριο ξεκίνημά της στη διοργάνωση (3-3) παραμένει ιδιαίτερα ισχυρή.

Στις δηλώσεις του πριν από τον αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, στάθηκε κυρίως στις επιπτώσεις της πανδημίας στη διοργάνωση, σχολιάζοντας ότι η φετινή σεζόν εξελίσσεται δύσκολη και απρόβλεπτη, κάτι που επηρεάζει όλους τους παίκτες. Χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ ισχυρό σύνολο, με ιδιαίτερα ψηλούς παίκτες οι οποίοι δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο μέσα στη ρακέτα, σημείο στο οποίο επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ριμπάουντ. Εξέφρασε τέλος την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας του, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Από την αποψινή «πράσινη» αποστολή θα λείψουν οι δύο παίκτες που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ