Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΖΕΝΙΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να επιστρέψει στις νίκες

Προερχόμενος από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, που έριξαν τον απολογισμό του στο 3-3, ο Ολυμπιακός ψάχνει σήμερα την επιστροφή στις νίκες αντιμετωπίζοντας τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (19.00 - Novasports 1) για την 7η αγωνιστική. Κόντρα στην ομάδα που χτυπήθηκε από τον κορονοϊό περισσότερο από κάθε άλλη στη διοργάνωση, έχοντας δώσει μόλις δύο παιχνίδια (2-0 νίκες), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Για αγώνα - «αίνιγμα», στον οποίο οι παίκτες του θα πρέπει να αγωνιστούν καλά για να κερδίσουν, έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Μιλώντας για τη Ζενίτ εκτίμησε ότι παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα, είναι δυνατή ομάδα, με πολλούς καλούς σουτέρ που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Εμφανίστηκε τέλος αισιόδοξος ότι οι δύο συνεχόμενες ήττες δεν θα επηρεάσουν την ομάδα του.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19.30 - Novasports 2), Αλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα (20.00 - Novasports 3), Μπασκόνια - Βιλερμπάν (22.00 - Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ