Τετάρτη 28 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Συναυλία διαμαρτυρίας για μέτρα προστασίας της υγείας

Συναυλία διαμαρτυρίας την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου Κατερίνης οργανώνουν σωματεία και φορείς της Πιερίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας της υγείας στα σχολεία και την άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Η ΕΛΜΕ, ο ΣΕΠΕ, η Ενωση Γονέων δήμου Κατερίνης, το ΝΤ ΑΔΕΔΥ, το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», τα Σωματεία Οικοδόμων Κατερίνης, Συνταξιούχων Λιτοχώρου, Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Πιερίας, ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το Κοινωνικό και Μορφωτικό Σωματείο Νέας Χράνης «Το Αθάνατο» απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στους πολιτιστικούς συλλόγους και γενικά στους μαζικούς φορείς του νομού να ενισχύσουν τον κοινό αγώνα, κάνοντάς τον και δική τους υπόθεση, με στόχο την ικανοποίηση των δίκαιων και ρεαλιστικών αιτημάτων.

Ζητούν από κυβέρνηση και Τοπική Διοίκηση να πάρουν ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, αλλά και για την αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία, χωρίς εκπαιδευτικά κενά, για σχολεία ασφαλή, με επιπλέον μέτρα για την προστασία της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ