Παρασκευή 16 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ για την πάλη ενάντια στο φασισμό

Εκδηλώσεις - συζητήσεις, με τίτλο «Οι ναζί στη φυλακή! Η πάλη ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά συνεχίζεται!», πραγματοποιούν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτώβρη οι Τομεακές Οργανώσεις Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις αυτές δίνουν τον τόνο της συνέχειας στις πολύμορφες πρωτοβουλίες που πήραν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ μπροστά στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας την ανάγκη για συνέχιση και ενίσχυση του αγώνα ενάντια στο φασισμό μέχρι την τελική του ήττα, την ήττα του συστήματος που τον γεννά και τον θρέφει, του καπιταλισμού.

Συγκεκριμένα, εκδήλωση - σύσκεψη με το παραπάνω θέμα διοργανώνουν το Σάββατο 17 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ. στο Αίθριο του Πολυτεχνείου, οι ΤΟ Πολυτεχνείου, Σχολής Θετικών Επιστημών, Υγείας και ΔΙΠΑΕ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αντίστοιχη εκδήλωση - συζήτηση οργανώνουν για την Κυριακή 18 Οκτώβρη στις 6 μ.μ., στο Αίθριο του Πολυτεχνείου, οι ΤΟ Φιλοσοφικής, ΝΟΠΕ και ΠΑΜΑΚ. Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Λιαράτσικα, μέλος του Γραφείου της ΟΠ Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ