Σάββατο 5 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΜΕ
Αλληλεγγύη στον αγώνα των Παλαιστινίων

Εκκληση προς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να συμπαρασταθούν στον ηρωικό αγώνα του παλαιστινιακού λαού απευθύνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία να ενημερώσουν τους εργαζόμενους, να αναπτύξουν δράση και μέσα στους χώρους δουλιάς, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των Παλαιστινίων.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Παλαιστινιακών Συνδικάτων σε επιστολή της εκφράζει τις ευχαριστίες της για τις παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ, υπέρ του αγώνα των Παλαιστινίων και ενημερώνει τη Γραμματεία του, ότι προτίθεται να καλέσει αντιπροσωπεία του για να μεταβεί στα παλαιστινιακά εδάφη. Στην επιστολή της προς τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ η Ομοσπονδία Παλαιστινιακών Συνδικάτων σημειώνει:

«Αγαπητοί φίλοι,

Λάβαμε το Ψήφισμα Αλληλεγγύης που εκδώσατε, με το οποίο καταδικάζετε τις δολοφονικές επιθέσεις των Ισραηλινών σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού.

Το Ψήφισμά σας δόθηκε στην πολιτική μας ηγεσία και μεταδόθηκε από τον τοπικό Τύπο.

Το μήνυμα που απευθύνατε στην εργατική τάξη και τα συνδικάτα στη φιλική προς εμάς χώρα σας, να πάρουν πρωτοβουλία και να εκφράσουν με συγκεκριμένους τρόπους την αλληλεγγύη τους προς τον καταπιεζόμενο λαό μας, είναι ένα θετικό και εποικοδομητικό βήμα που ενθαρρύνει το λαό μας και τον εμψυχώνει στο δύσκολο αγώνα του.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι μόλις θεωρήσουμε πως η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο, σκεφτόμαστε να προσκαλέσουμε μια Αντιπροσωπεία από την Οργάνωσή σας να μας επισκεφθεί.

Σας ευχαριστούμε για την αγωνιστική σας υποστήριξη.

Χαιρετισμούς,

Χαϊντέρ Ιμπραχίμ - Γενικός Γραμματέας».

.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ