Πέμπτη 1 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ
Οχι άλλο χρήμα στα αφεντικά!

Τα διαφημιστικά μηνύματα για τη δημόσια υγεία να είναι δωρεάν

«Οχι άλλο χρήμα στα αφεντικά - Τα διαφημιστικά μηνύματα για τη δημόσια υγεία να είναι δωρεάν» τονίζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ σε ανακοίνωσή του με θέμα τις κρατικές διαφημιστικές δαπάνες για τη μετάδοση μηνυμάτων που αφορούν την πανδημία, στις οποίες προστίθεται ένα ακόμα πακέτο, μετά τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή. Αναδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση με κάθε τρόπο σπρώχνει «ζεστό» χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους, σημειώνει ότι από αυτό το «πάρτι των αφεντικών» «καθόλου τυχαία, δεν λείπουν οι όμιλοι των ΜΜΕ», για να γεμίσουν τα ταμεία τους ενισχύοντας την αντεργατική προπαγάνδα και στηρίζοντας την υπέρ των αφεντικών πολιτική.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ σχολιάζει επίσης την «πάντα "χρήσιμη" αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ», που εγκαλεί την κυβέρνηση ότι ενισχύει ημέτερους και καλεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες να μη δεχτούν τη χρηματοδότηση, αλλά και τη στάση του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού στον κλάδο, «με τις "προσευχές" για "διαφάνεια", "δίκαιη" κατανομή των κονδυλίων και το "αίτημα" για ενίσχυση του έντυπου Τύπου».

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ απαιτεί «όλα τα διαφημιστικά μηνύματα για την πανδημία, για τη δημόσια υγεία, να μεταδίδονται και να δημοσιεύονται απολύτως δωρεάν, γιατί είναι κοινωνικά μηνύματα. Τα λεφτά που δίνονται στους ομίλους των ΜΜΕ να πάνε στους τομείς δημόσιας Υγείας και Παιδείας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ