Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΝΙΣ - «ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ»
Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Μια απαιτητική πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά και μια δυσκολότερη του αναμενόμενου για την Μαρία Σάκκαρη επιφύλαξε η κλήρωση του 1ου γύρου του διεθνούς τουρνουά τένις «Ρολάν Γκαρός» για τις δύο ελληνικές παρουσίες στη φημισμένη διοργάνωση κατηγορίας Γκραν Σλαμ.

Ο Τσιτσιπάς, Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, στον πρώτο αγώνα του θα αντιμετωπίσει τον Ζαούμ Μουνάρ, Νο 109. Ο Ελληνας τενίστας θεωρείται το απόλυτο φαβορί, ο 23χρονος Ισπανός όμως θέλει προσοχή, καθώς φέτος έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες εμφανίσεις. Εφόσον ο Τσιτσιπάς ξεπεράσει το εμπόδιο του Μουνάρ στην πρεμιέρα, ο πιθανότερος αντίπαλός του στον 2ο γύρο είναι ο Πάμπλο Κουέβας, τον οποίο, συμπτωματικά, κέρδιζε την ώρα της κλήρωσης, σε αγώνα για το διεθνές τουρνουά του Αμβούργου.

Οσο για την Σάκκαρη, θα ξεκινήσει απέναντι στην Αυστραλέζα Αϊλα Τομλιάνοβιτς, η οποία μάλιστα αποτελεί και καλή της φίλη. Η Τομλιάνοβιτς βρίσκεται στο Νο 64 της παγκόσμιας κατάταξης και θεωρείται ιδιαίτερα δυνατή αντίπαλος για την Ελληνίδα τενίστρια. Εφόσον η Σάκκαρη ξεπεράσει το εμπόδιο της Τομλιάνοβιτς, στον 2ο γύρο θα συναντήσει πιθανότατα την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ