Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
359 νέα κρούσματα και 9 νεκροί

Στην Αττική εντοπίζονται τα 212 κρούσματα

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, ενώ 359 είναι τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χτες ο ΕΟΔΥ.

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων καταγράφεται στην Αττική, όπου εντοπίστηκαν 212 κρούσματα.

Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι μετά τα δεκάδες κρούσματα σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο την προηγούμενη βδομάδα, χτες εντοπίστηκαν τουλάχιστον 11 κρούσματα σε εταιρεία στο Κορωπί, στην οποία δουλεύουν περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι.

Νέα αύξηση καταγράφεται και στους διασωληνωμένους ασθενείς, οι οποίοι έφτασαν τους 69, με διάμεση ηλικία τα 70 έτη.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων έχει φτάσει τους 325, ενώ ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι 14.400 (ημερήσια μεταβολή +2,6%).

Από τα νέα κρούσματα τα 37 είναι εισαγόμενα (36 στις πύλες εισόδου, 1 πήγε αυτοβούλως για έλεγχο), τα 212 εντοπίζονται στην Αττική (9 συνδέονται με γνωστές συρροές), 18 στη Θεσσαλονίκη (2 συνδέονται με γνωστές συρροές), 10 στην Πιερία (2 συνδέονται με γνωστές συρροές), από 7 σε Τρίκαλα και Πέλλα, 6 στη Λέσβο (5 συνδέονται με το ΚΥΤ Μόριας), από 5 σε Ημαθία και Κοζάνη και τα υπόλοιπα κατανέμονται σε Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Γρεβενά, Εβρο, Ηράκλειο, Θήρα, Γιάννενα, Καβάλα, Κάλυμνο (2 συνδεόμενα με γνωστή συρροή), Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κόρινθο, Λακωνία, Λάρισα, Μαγνησία, Νάξο, Ξάνθη, Πάρο, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Σάμο, Χανιά, Χαλκιδική και Χίο. Επίσης, 16 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ