Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΑΤΤΙΚΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοδείες σε παιδικούς σταθμούς την πρώτη μέρα λειτουργίας τους

Περιοδείες σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς σε όλη την Αττική και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τρίτη, από το πρωί, κλιμάκια του ΚΚΕ, με επικεφαλής περιφερειακούς, δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα συζητήσουν με τους γονείς και το προσωπικό για τις ελλείψεις και για τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Πιο συγκεκριμένα:

-- Στις Δυτικές Συνοικίες:

Στους Αγ. Αναργύρους, στις 8 π.μ. στον 3ο Παιδικό Σταθμό θα περιοδεύσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής, μαζί με τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του Κόμματος και δημοτικό σύμβουλο. Περιοδείες θα γίνουν επίσης στον 1ο και 3ο Παιδικό Σταθμό Καματερού και στον 5ο Αγίων Αναργύρων.

Στο Περιστέρι, ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και δημοτικός σύμβουλος, θα επισκεφτεί τον 12ο, τον Γ', τον Ε' και τον 14ο Σταθμό. Περιοδείες θα πραγματοποιηθούν επίσης στον Θ', στον Α', στον 15ο, στον ΣΤ' και τον Δ' Σταθμό.

Στην Πετρούπολη, στις 9.30 π.μ. θα περιοδεύσει ο Βαγγέλης Σίμος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σε 1ο, 3ο, και 5ο.

Στο Ιλιον (3ος, 8ος, 10ος και 1ος) θα περιοδεύσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις Ανατολικές Συνοικίες:

Στην Ηλιούπολη, η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα περιοδεύσει στους Α', Δ' και Ζ' Παιδικούς Σταθμούς.

Στου Ζωγράφου, περιοδείες θα γίνουν στους Παιδικούς Σταθμούς ΙΒΣΑ, Καρτερού και Γουδή. Στον Βύρωνα, σε 1ο, 4ο και 5ο.

Στη Δάφνη - Υμηττό σε όλους τους παιδικούς σταθμούς.

-- Στο δήμο της Αθήνας περιοδείες θα πραγματοποιηθούν στους παιδικούς σταθμούς στις οδούς: Νικοσθένους και Ελλανίκου, Εργοτίμου 22, Αναξάρχου, Κυκλώπων 9, Περσέως 2 και Συμμαχιών, Νεϊγύ 62, Μαλακάση 7, Κυκλάδων 30, Θαύμαντος 10. Επίσης, στον 3ο Παιδικό Σταθμό, στον 14ο, στην Κουτσικάρη, στον Α' Παιδικό Σταθμό Σεπολίων, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Αθήνας.

-- Στην περιοχή των Μεσογείων: Στους παιδικούς σταθμούς στο Κορωπί θα περιοδεύσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και δημοτικός σύμβουλος. Περιοδείες θα γίνουν επίσης στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Μαραθώνα, του δήμου Σπάτων - Αρτέμιδας, στον 2ο Βρεφονηπιακό της Παλλήνης.

-- Στην Ελευσίνα, στον 2ο Παιδικό Σταθμό, και στα Ανω Λιόσια, στον Παιδικό Σταθμό Αγ. Ιωάννη.

-- Στις Νότιες Συνοικίες: Στη Νέα Σμύρνη (2ος, 3ος, 4ος και 5ος), στον Αγιο Δημήτριο (3ος, 4ος και 7ος Παιδικός Σταθμός, 1ος και 4ος Βρεφονηπιακός), στον Αλιμο (Θουκυδίδου) και στη Γλυφάδα (1ος Παιδικός, 1ος και 3ος Βρεφονηπιακός).

-- Σε συνοικίες του Πειραιά: Στη Νίκαια (1ος Βρεφικός και 1ος, 9ος Παιδικός). Στον Πειραιά (5ος, 9ος και 10ος Βρεφικός, 1ος Παιδικός). Επίσης, στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Περάματος στα Ικαριώτικα.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στον δήμο Αχαρνών, στις 8 π.μ. στον 11ο Παιδικό Σταθμό («Η Αγία Βαρβάρα»).

-- Στην Πετρούπολη, στις 9.30 π.μ. στον 2ο και τον 4ο Παιδικό Σταθμό.

-- Στον δήμο Νίκαιας - Ρέντη, στις 8 π.μ., στον 8ο βρεφικό, στον 8ο Παιδικό Νίκαιας και στη συνέχεια στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ρέντη.

Στη Θεσσαλονίκη

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, σήμερα στις 8 π.μ.:

Στον Παιδικό Σταθμό Τριανδρίας θα περιοδεύσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο.

Στον Παιδικό Σταθμό Ξηροκρήνης θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, στις 8 π.μ. στον Παιδικό Σταθμό Πυλαίας θα περιοδεύσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στο δήμο Νεάπολης - Συκεών, στις 8 π.μ. στον Παιδικό Σταθμό Επταπυργίου θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Βέλλης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στο δήμο Χαλκηδόνας, στις 8 π.μ. στον Παιδικό Σταθμό Κουφαλίων θα περιοδεύσει ο Παναγιώτης Μαρκίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ