Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 - Κυριακή 23 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στον τζόγο η υγεία του λαού για τα κέρδη των ομίλων

Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει! Οργάνωση τώρα για τη διεκδίκηση μέτρων στην Υγεία, στους χώρους δουλειάς, στην Εκπαίδευση

MotionTeam

ΥΓΕΙΑ: Παραμένουν οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και μέσα προστασίας, αλλά η κυβέρνηση παρουσιάζει το δημόσιο σύστημα «ενισχυμένο» και ...πανέτοιμο για το 2ο κύμα της πανδημίας. Αυξάνονται τα κρούσματα σε υγειονομικούς.

ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ: Τα αντεργατικά πρωτόκολλα της εργοδοσίας φορτώνουν στην ατομική ευθύνη την προστασία των εργαζομένων, ακόμα και το κόστος των τεστ! Συνωστισμός και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΣΧΟΛΕΙΑ: Στις μάσκες εξαντλείται η ...πρόνοια της κυβέρνησης, που δεν παίρνει μέτρα για προσλήψεις εκπαιδευτικών και καθαριστριών, για νέες υποδομές και μείωση των παιδιών ανά τάξη. Κινητοποίηση από γονείς και εκπαιδευτικούς την Τρίτη 25/8 στα Προπύλαια.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Προκλητικές αλχημείες, για να συγκαλυφθεί η κρατική ευθύνη στο άνοιγμα του Τουρισμού με τους όρους των μεγάλων επιχειρήσεων, που προκάλεσε νέες εστίες του κορονοϊού.


ΣΕΛ.  3   -   9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ