Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

Με σύνθημα «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να "ανασαίνουμε", για να νικήσει η ζωή», πραγματοποιούνται τις επόμενες βδομάδες δεκάδες εκδηλώσεις, καθώς το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με το κεντρικό τριήμερο στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στις 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη. Το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Μία βδομάδα νωρίτερα, στις 10, 11 και 12 Σεπτέμβρη, στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά», πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Ο «Ριζοσπάστης» συνεχίζει σήμερα τα σχετικά ρεπορτάζ με ανταποκρίσεις από εκδηλώσεις που έγιναν και την παρουσίαση εκδηλώσεων που προγραμματίζονται, ενώ παρουσιάζει και τη δραστηριότητα που θα αναπτυχθεί στο κεντρικό Φεστιβάλ της Αθήνας, στα Στέκια Αθλητισμού και Κατά των Ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ