Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Ξεκίνησε να λειτουργεί η Επιτροπή Αλληλεγγύης

Στη δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης για τη στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών, διακοπών ηλεκτροδότησης και επιβίωσης από την καπιταλιστική κρίση, προχώρησαν το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής και τα σωματεία της δύναμής του.

«Οργανώνουμε αλληλεγγύη για τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν την επίθεση της κυβέρνησης, όχι από ελεημοσύνη ή φιλανθρωπία, αλλά για να δείξουμε την ταξική αλληλεγγύη μας, για να δώσουμε το χέρι στους εργαζόμενους να σηκωθούν, να σταθούν στα πόδια τους και να παλέψουν ένα σύστημα άδικο, που και την ανάπτυξή του και την κρίση του την πληρώνουν τελικά οι ίδιοι με τεράστιες θυσίες, πετσοκομμένα δικαιώματα και μισή ζωή», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο στην ανακοίνωσή του και καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να στηρίξουν την πρωτοβουλία.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της Επιτροπής συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής καθημερινά, 10 π.μ. - 1 μ.μ., στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Δανουκάρα 7). Επίσης, οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με διακοπές ηλεκτροδότησης και πλειστηριασμούς μπορούν να ενημερώνουν την Επιτροπή στα τηλέφωνα 6938.338.890 και 6984.928.944.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ